مهندسی بهداشت محیط

مهندسی بهداشت محیط

مهندسی بهداشت محیط، منابع ارشد و بهداشت محیط، آب و فاضلاب و بهداشت محیط، گندزداها و بهداشت محیط، مبارزه با ناقلین و بهداشت محیط
مهندسی بهداشت محیط

مهندسی بهداشت محیط

مهندسی بهداشت محیط، منابع ارشد و بهداشت محیط، آب و فاضلاب و بهداشت محیط، گندزداها و بهداشت محیط، مبارزه با ناقلین و بهداشت محیط

دانلود مقالات دوازدهمین همایش ملی بهداشت محیط

  1. بهداشت محیط، نوپدیدی بیماریها و بیوتروریسم
  2. چالش‌های دستیابی به اهداف هزاره سوم در بخش آب
  3. آلودگی هوا با تاکید بر ریزگردها و اثرات بهداشتی و زیست محیطی آنها
  4. بررسی شاخصهای بهداشت محیط در سطح کشور
  5. بررسی حضور باکتری های هتروتروف در آب آشامیدنی تبریز
  6. بررسی غلظت نیتریت و نیترات در آب آشامیدنی تهران در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
  7. بررسی علل محیطی موثر در شیوع سالک و مشاهده پدیده نادر ابتلای چندباره به لیشمانیوز مرطوب و احتمال نوپدیدی آن در شهرستان ابرکوه
  8. پایش شدت پرتودهی لامپ فرابنفش بدون رادیومتر
  9. آموزه‌های بهداشت محیط در سیمای معماری بومی ایران مرکزی (مطالعه موردی- سکونتگاههای جنوب شرق کاشان)
  10. مطالعه چگونگی برنامه‌ریزی در مراکز بهداشتی و درمانی زندان‌های استان تهران 1387
  11. بررسی میزان سرب در کاهو مصرفی شهر کرمان
  12. ضرورت تدوین استانداردها و ضوابط فنی و بهداشتی ملی و بین‌المللی جهت فرآورده‌های بهداشتی بر پایه فناوری نانو
  13. بررسی اثرات زیست محیطی نیروگاه زمین گرمایی (ژئوترمال) بر منابع آب رودخانه خیاوچای مشگین‌شهر
  14. کیفیت میکروبی آبمیوه‌های تازه در آبمیوه‌فروشی‌های شهر بندرعباس 1387
  15. سنجش مقدار اورانیم تهی شده Depleted Uranium در خاک و هوای استان‌های خوزستان، ایلام و کهکیلویه و بویراحمد پس از ورود توده‌های گرد غبار از کشور عراق در مرداد ماه سال 1387
  16. بررسی و طبقه بندی شکایات بهداشت محیطی اصفهان (در ششماه اول سال 1378)
  17. بررسی آلودگی صوتی کارخانه نساجی بروجرد
  18. بررسی میزان رعایت مقررات حفاظت فردی جهت پرتوکاران و بیماران در مراکز پرتودهی تشخیصی شهر کرمان
  19. مقایسه انواع کیت های کلرسنج از نوع چشمی و دیجیتال با اسپکتروفتومتر DR5000 به عنوان مرجع از نظر پارامترهای دقت و محدوده و سنجش کلر
  20. بررسی میزان پرتوهای گاما و بتا در ماهیان صید شده از دریای خزر در منطقه ساری در سال 1387
  21. بررسی تاثیر کلاس های آموزش اصناف بر تغییر آگاهی و عملکرد بهداشتی متصدیان مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی شهر لردگان (1387-1388)
  22. بررسی میزان آلودگی باکتریولوژیکی شیر خام و پاستوریزه در شهرستان شاهرود در سال 1387
  23. بررسی وضعیت بهداشتی و کیفی نان در نانوایی های شهرستان شاهرود، سال 1387
  24. بررسی اثر ساختمان خاک و کود آلی بر حرکت باکتری اشریشیاکولی در ستونهای خاک
  25. مقایسه عملکرد بهداشت محیط پس از وقوع حوادث در مناطق سیل زده کاشان و نیک شهر
  26. بررسی یازده ساله زولبیا و بامیه شهر تهران و حومه از نظر میزان پر اکسید روغن استخراجی در سالهای 1386-1376
  27. بررسی مشکلات و چالش های بازرسان بهداشت محیط در امر نظارت و کنترل اماکن عمومی و مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی در استان کردستان سال 1387
  28. جداسازی و بررسی پتانسیل بیولوژیکی باکتریهای تجزیه کننده فنانترن
  29. تاثیر بهسازی بر روی آلودگی میکروبی خامه عرضه شده در شیرینی فروشی های تحت پوشش مرکز بهداشت شماره 2 اصفهان
  30. بررسی تاثیر بوکلت آموزشی بر آگاهی دانش آموزان مدارس ابتدایی از آلودگی هوا
  31. اندازه گیری مقدار نیتریت و نیترات در تره فرنگی و اسفناج نمونه گیری شده از شهرهای مرکزی استان مازندران
  32. مدیریت استراتژیک HSE با استفاده از مدل SWOT
  33. بررسی میزان غلظت سرب و کادمیوم در مزارع سبزی گرگان در سال 1387
  34. تهویه زیستی خاک به منظور حذف آلاینده گازوئیل توسط میکروارگانیزم ها
  35. بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و آلودگی باکتریایی و قارچی و انگلی غالب در آب استخرهای سرپوشیده شهر کرمان در سال 1386-1385
  36. بررسی سیستم مدیریت محیط زیست در منطقه نفتی دارخوین و ارائه راهکار جهت بهبود عملکرد آن
  37. بررسی شیوع سندرم ساختمان بیمار در ساکنین شهرک اکباتان
  38. اصول بهداشت محیط از دیدگاه قرآن و احادیث مذهبی
  39. بررسی وجود رنگ مصنوعی در عصاره آبی زعفران رستورانهای استان قزوین در سال 1387
  40. مروری بر ارزیابی اثرات بهداشتی (HIA)، چارچوب ساختاری و انواع آن
  41. مقایسه کفایت کاربردی بیوسایدهای فرمالدئیدی و غیر فرمالدئیدی در امولسیون فلزکاری
  42. بررسی میزان اسیدیته و براکسید در روغنهای مصرفی ارسالی به آزمایشگاه کنترل مواد غذایی استان قزوین طی سالهای 87-84
  43. بررسی اثرات سمی غلظت های مختلف فلزات روی و مس بر بافت کبد و ماهی کپور معمولی(cyprinus carpio)
  44. بررسی تاثیر مواد مغذی بر کارایی فرایند اصلاح زیستی خاک آلوده به فنانترن
  45. بررسی آلودگی میکروبی صابون مایع مصرفی در هفت بیمارستان شهر مشهد در سال 1386
  46. بررسی تاثیرات زیست محیطی ناشی از سرازیری فاضلابها بر روی تنوع گونه ای و تراکم جمعیتی مایوفوناها و جامع کفزی در منلطق جزومدی شمال خلیج فارس (بندر دیلم تا گناوه)
  47. مدیریت استراتژیک HSE با استفاده از مدل SWOT
  48. بررسی میزان ید، درصد خلوص و درصد مواد نامحلول در نمک یددار ارسالی به آزمایشگاه کنترل مواد غذایی استان قزوین طی سال های 87-84
  49. کاربرد میکروسکوپ الکترونی روبشی به منظور شناسایی آزبست در نوعی فیلتر وارداتی: گزارش موردی
  50. بررسی پساب‌های صنعتی حاصل از یک کارخانه نمکزدایی نفت خام در جنوب ایران
  51. بررسی وضعیت بهداشت محیط مدارس راهنمایی شهر جهرم سال 1387
  52. ارزیابی آلودگی صوتی در نقاط پر تردد شهر یاسوج
  53. مقایسه وضعیت بهداشت محیط مدارس استان ایلام در سال 1386 و 1387
  54. بررسی میزان فلزات سنگین و هیدروکربنهای نفتی در رسوبات ساحلی منطقه عسلویه
  55. ارزیابی اثرات محیط زیستی (EIA) طرح توسعه محل‌های دفن پسماند (مطالعه موردی: برمشور- شیراز)
  56. بهداشت محیط از دیدگاه نیاکان
  57. تعیین میزان عدد پراکسید در روغن‌های مصرفی در رستوران‌ها و ساندویچ‌فروشی‌های شهر یاسوج- 1385
  58. انتقال آفلاتوکسین از خوراک دام به شیر دام و شیر پاستوریزه در شهر شیراز و حومه
  59. تدوین مدلی به منظور پیش‌بینی تراز صدای ماکزیمم ترافیک معابر اصلی شهر سنندج
  60. تاثیر تابش فرابنفش خورشید (UV-B) بر روی گیاهان زراعی
  61. بررسی وضعیت بهسازی محیط روستاهای تحت پوشش مرکز بهداشت شهرستان آق‌قلا در استان گلستان و ارائه راه‌حل مناسب برای رفع مشکلات موجود
  62. بررسی وضعیت حذف جوش شیرین در فرایند تهیه انواع نان سنتی سراسر کشور در سال 1387
  63. بررسی برخی فاکتورهای بهداشت محیط استخرهای شهر یاسوج در سالهای 86-85
  64. بررسی تاثیر و تغییر یک ارگانوآرسنیکال تجاری در ماهی کپور معمولی (cyprinus carpio)
  65. بررسی مقایسه‌ای وضعیت بهداشت مسکن بیماران سل ریوی اسمیر مثبت شهر زاهدان با گروه شاهد در سال 1383
  66. بررسی سطح آگاهی و میزان علاقمندی شهروندان قمی نسبت به خرید انشعاب فاضلاب در سال 1386
  67. بررسی میزان آگاهی مردم شهر قم در خصوص بهداشت مواد غذایی و راهکارهای ارتقاء آن در سال 1386
  68. بررسی و مقایسه تجمع فلزات سنگین در آب و خاک و گیاه تالاب بین المللی گاوخونی در سالهای 85-81
  69. ارزیابی مدل اعتقاد بهداشتی بر آگاهی، نگرش و عملکرد آرایشگران زرندیه در زمینه ایدز
  70. بررسی بقایای سموم ارگانوکلره (OCPs) در شیرهای پاستوریزه موجود در بازار
  71. بررسی میزان موارد ابتلا به بیماریهای انگلی روده ای پیشه‌وران مراکز تهیه و توزیع و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی استان گیلان در سالهای 86-87-88 پیشنهاد برای حذف روش کشت جهت کاهش هزینه‌ها
  72. ارزیابی آثار زیست محیطی فعالیت‌های موجود در جزیره هرمز
  73. مقایسه شاخص‌های بهداشت محیطی مطب‌های خصوصی استان چهارمحال و بختیاری با استانداردهای توصیه شده
  74. بررسی گندزداهای مورد استفاده با تکیه بر عوامل عفونت‌زای غالب، در بیمارستانهای تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران
  75. روشهای معمول نگهداری مواد غذایی در بین مردم شهر سبزوار
  76. بررسی میزان پرتو در آبهای زیرزمینی بخش مرکزی شهرستان ساری در سال 1387

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد