X
تبلیغات
رایتل
مشخصات نان و یک نانوای خوب از نظر بهداشتی - مهندسی بهداشت محیط
مهندسی بهداشت محیط، منابع ارشد و بهداشت محیط، آب و فاضلاب و بهداشت محیط، گندزداها و بهداشت محیط، مبارزه با ناقلین و بهداشت محیط
مشخصات نان و یک نانوای خوب از نظر بهداشتی
سه‌شنبه 20 مرداد‌ماه سال 1394 ساعت 11:09 ق.ظ | نوشته ‌شده به دست Mozh.org

برخی از مشخصات نان و یک نانوای خوب از نظر بهداشتی به صورت تصویری در لینک های زیر نمایش داده شده است:



 

مشخصات یک نانوای خوب از نظر بهداشتی - تمیز کردن ابزار کار
مشخصات یک نانوای خوب از نظر بهداشتی - عدم فروش نان سفید به جای نان سبوس دار
مشخصات یک نانوای خوب از نظر بهداشتی - دارا بودن آب گرم کن در نانوایی
مشخصات یک نانوای خوب از نظر بهداشتی - ندادن نان کپک زده به گاو
مشخصات یک نانوای خوب از نظر بهداشتی - نظافت
مشخصات یک نانوای خوب از نظر بهداشتی - دست خود را قبلا از کار با خمیر میشوید
مشخصات یک نانوای خوب از نظر بهداشتی - آموزش مردم برای خرید-سردکردن-دسته بندی-بسته بندی و نگهداری نان به مردم
مشخصات یک نانوای خوب از نظر بهداشتی-دانست علل بروز تاول درست روی نان
مشخصات یک نانوای خوب از نظر بهداشتی-دانستن علل سفتی نان
مشخصات یک نانوای خوب از نظر بهداشتی-نان را روی هم نمیریزد
مشخصات یک نانوای خوب از نظر بهداشتی-تمیز کردن و کوتاه کردن مو
مشخصات یک نانوای خوب از نظر بهداشتی-استراحت خمیرش کمتر از یک ساعت نیست
مشخصات یک نانوای خوب از نظر بهداشتی-زمان پخت نانش کمتر از یک دقیقه نیست
مشخصات یک نانوای خوب از نظر بهداشتی-تمیز کردن هر شب مغازه نانوایی
مشخصات یک نانوای خوب از نظر بهداشتی-دانستن راههای تضعیف آرد قوی
مشخصات یک نانوای خوب از نظر بهداشتی-مزایای آرد کامل را میشناسد
مشخصات یک نانوای خوب از نظر بهداشتی-دانستن راههای تقویت آرد ضعیف
مشخصات یک نانوای خوب از نظر بهداشتی-مزایا ورآمدن خمیر
مشخصات یک نانوای خوب از نظر بهداشتی-ترجیح مصالح ملی بر منافع صنفی و شخصی
مشخصات یک نانوای خوب از نظر بهداشتی-براساس توصیه های علمی کار میکند نه سلیقه مردم
با اندازه گیری ph با دستگاه پی اچ سنج میتوان به وجود جوش شیرین در نان پی برد
خمیر مایه یا استارتر
کف ساب یا صابون پارو مورد استفاده در نانوایی
بلانکت یا جوهر قند مورد استفاده در پخت نان یعنی چه
رومال - مخلوطی از آب داغ و آرد که در نانوایی استفاده میشود
ترکیبات بیکینگ پودر مورد استفاده در نانوایی چیست
استفاده از جوش شیرین و جوهر قند در نانوایی ممنوع است
استفاده از جوش شیرین در نان سنگگ حرارت غیر مستقیم

چاپ این مطلب: کلیک کنید

(0 لایک)
نظرات (1)
دوشنبه 26 مرداد‌ماه سال 1394 ساعت 01:54 ق.ظ
گروه مهندسی بهداشت محیط در تلگرام

https://telegram.me/joinchat/06674d770170dcaf3ff29574efc6f7e5

جهت تبادل اطلاعات و قرار دادن مطالب مرتبط با رشته
امتیاز: 0 0
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
نام :
پست الکترونیک :
وب/وبلاگ :
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد
 
نویسندگان
Mozh.org (266)
آمار
بازدیدکنندگان : 545394